Tuesday, August 09, 2005

Hey, what happened to the mantra "no more yarn, no more yarn"? I honestly don't know, just went crazy when I saw these babes. And the amounts were staggering: that's more than 3 kilos. I'm ashamed.

5 comments:

KirsiÄr said...

Mulla on tähän selitys, nimittäin pronunciation error: olet nielaissut mantrasi alkuosan ja hokenut koko matkan "More yarn, More yarn"

Kannattaa kakaista kunnolla, kyllä se no sieltä sitten tulee.

Johanna K said...

Tossa on vain se vaara, että sieltä tulee sitten muutakin. "No p****le, more yarn, more yarn, ja vähän äkkiä".

AnneV said...

Hih, ja jos lähtee tarkastelemaan asiaa psykologiselta kannalta, niin mullahan on ollut alun alkaen aivan väärä lähestymistapa: eihän kiellot ja käskyt yleensäkään ole niin tehokkaita kuin lempeä mutta päättäväinen ohjailu. Ei siis pitäis sanoa mitään kielteistä. Sen takia alitajunta on mennyt ihan lukkoon ja sit mä oon alkanut käyttäytyä kuin uhmaikäinen kakara ja tehnyt varmasti päinvastoin kuin olis pitänyt. (ai kun hieno selitys)

Kati E said...

Ihania vaaleanpunaisia pieniä keriä. Ja sitten noi vasemmalla olevat pinkki-vaaleapinkki-hässäkät. :P

Johanna K said...

Anne: Eli jos me oikein kovasti kannustetaan sua ostamaan lankaa, niin pystyt paremmin vastustamaan kiusauksia? Vaikka heittäytyisit lattialle huutamaan kiemurrellen, että et halua lisää, lanka on pahaa, niin me vaan oltaisiin kaikki tosi tiukkoina, että kyllä sun *pitää* vähän edes hiplailla lankoja, ihan kaikkia.

Mun on onneksi tosi helppoa olla uhmaikäisen sijaan fiksu aikuinen ihminen. Muuten olisi esim. tänään saattanut postin mukana tulla joitakin keriä vaikka Kid Silk Hazea, mutta koska olen aikuinen näinhän ei tietenkään oikeasti tapahtunut...