Monday, August 08, 2005

I'm back (in one piece) - Onnellisesti kotona ja vielä yhtenä kappaleena

Well, that 'one piece' describes only me - somehow the bags just multiplied during the trip. The saga continues later tonight, but you can see a flash of things to come even in this photo.No jaa, se 'yhtenä kappaleena' koskee vain minua, laukkuja kertyi kyllä ihan kiitettävästi. Tarina jatkuu myöhemmin tänään, mutta tässä pieni etukäteisvilautus.

2 comments:

Johanna K said...

Mä olen aina miettinyt, että mitäköhän tuolla hitusen etelämmässä ja idemmässä matkustavilla tädeillä ja mummoilla on kaikilla niissä naruviritelmin kiinnitetyissä pahvilaatikoissa, joita raahaavat junissa ja muissa matkustusvälineissä.
Lankaa. Ne on ihan varmasti vain olleet lankaostoksilla.

AnneV said...

Mitä, vihjaatsä jotain? Hehee, taas tuli mieleen yks markkinarako: pitäis kehitellä semmoiset mummovankkurit (siis ne perässävedettävät pyörälliset ostoskärryt), joissa olis sisällä ilmatiivis muoviverhoilu ja venttiili. Sitten vaan onnistuneitten lankaostosten jälkeen kaupassa olis imuri, jolla vois imaista kaikki ylimääriseni ilman pois sieltä lankapussista, ja ai että kuinka paljon lankaa sitten saisikaan kulkemaan.