Wednesday, January 12, 2005

do we have a match with the earlier black accessories?


(added this later after getting a few comments - and just for the record: these are not mine, I just saw them when visiting Paris. Wanna guess the price?)
There's no way your toes will fill these shoes.


Well, this too. I'm defeated by Ziina's boots.
Citylenkkarit

9 comments:

Anonymous said...

You are one brave woman for wearing those shoes. On me: ouch!

AnneV said...

Nah, talk about a waste of space... there's about 2 inches/5 cm of total emptiness to drag around. They look much worse than what they actually are. (and I'm NOT in denial)

Kati E said...

Ihanat kengät... :P

Anonymous said...

Tämä on täysin asiaan kuulumatonta, mutta voisitko antaa hieman vihjeitä Belgian mahdollisuuksista? Mieheni lähtee parin viikon päästä työmatkalle Aalsiin, ja ajattelin laittaa joitakin hankintatoiveita mukaan. Kaikki lankoihin ja herkkuihin liittyvät asiat kiinnostaisivat. Mieheni on insinööri, joten ohjeiden tulisi olla yksityiskohtaisia (ei millään pahalla, mutta tämä on oma havaintoni insinööreistä (koska itsekin olen sellainen!)). Eli mitä kannattaisi pyytää tai missä voisi pyytää käymään?

Minna

AnneV said...

Minna: suklaa, olut ja pitsit on tämän maan parasta antia, ja jokainen niistä helposti saatavissa. Lankoja on vähän vaikea löytää, ja varsinkin jos toimitaan kauko-ohjauksella. Hetkonen, Aalst Gentin ja Brysselin välissä? Jotenkin mulla on semmoinen muistikuva, että sielläpäin, eli Assessa olis joku lankakauppa. Täytyy yrittää penkoa arkistoja. Kierteleekö mies muualla, esmers Brysselissä?

valentina said...

It's getting too busy. You can't do the shoes with the bag with the dress. Fantastic shoes, though. I din't understand your reply to the first commenter. Are you saying the heel isn't that high?

AnneV said...

I wish the first commentator was here to clarify, but I understood that the shoes look so narrow and pointy that someone might not want to wear them for the fear of squeezing their toes. And I just wanted to reassure them that your toes end long before the narrow part starts, so they're not too uncomfortable, just feels awkward to wear shoes that are far too long. Like these ones pictured here. I'd scratch the toes immediately.

Anonymous said...

Kyllä, oli todella kirjoitusvirhe. Kyseessä on Aalst siinä Brysselin tietämillä. Työmatka sisältää lähinnä aamusta iltaan ulottuvia meetinkejä Hondan, sen autovalmistajan, tiloissa, jotka ilmeisesti ovat juurikin tuolla paikkakunnalla. Eli vastauksena kysymykseen on ilmeisesti, ettei kiertele ympäriinsä. Mahdolliset ostoshetket ovat illansuussa ja luulenpa, että pitäisi vielä olla julkisilla kulkuvälineillä tai mielellään ihan kävellen saavutettavissa.

Minna

AnneV said...

Hihhih, kyllä Minnan mies nyt varmasti ilahtuu, kun saa osoitteen lankakauppaan. Mä meinasin jo kirjoittaa, etten ole käynyt Aalstissa (joita muuten on Belgiassa vissiin kaksin kappalein, toinen on kylläkin paljon pienempi paikka), mutten usko sieltä esim. mitään lankakauppoja löytyvän, näyttää niin pieneltä paikalta. Sitten suoritin salapoliisityötä puhelinluettelosta, josta löytyi yllättäen Phildarin liike. http://www.phildar.fr/fr/p_magasin/adresse_nofr2.asp
Tarkka osoite on 4 Passage Pieter van Aelst, jonka voi taas helposti etsiä Maporaman karttaohjelmalla www.maporama.com.

Lisätietoja Aalstista (valitettavasti vain flaamiksi)
http://www.aalst.be/default.asp . Karnevaalit siellä olis 6.2. alkaen.

Valitettavasti olen ollut reissussa pari viime viikonloppua eikä siis ole ollut mahdollisuutta käydä siellä tutustumassa paikkoihin, muuten olisin kyllä tehnyt tutkimusretken ja raportoinut tuloksista. Tosiaan suklaa on varma ja helposti löytyvä tuliainen, ollaan sitten missäpäin Belgiaa tahansa, ja sitä mies löytää varmasti keskustan alueelta, ellei sitten hypähdä junaan ja aja illaksi Brysseliin riekkumaan. Toivottavasti reissu onnistuu ja saat kivoja tuliaisia.