Sunday, August 14, 2005

Am I becoming more money-wise? The price made me cough a couple of times. 16.50 euros! Then I thought that since the handles can be transferred from one bag into another, the more bags I make, the more money I save.

Mitä, onko minusta tulossa hintatietoisempi? Näiden hinnan nähtyäni yskin vähän aikaa. 16,50 euroa laukunkahvoista?!? Ostin kuitenkin ja perustelin ostosta, että mitä enemmän teen vaihtokahvoihin sopivia laukkuja, sitä alemmaksi yhden laukun hinta putoaa.

7 comments:

Jenni said...

*hihitystä* Kiitos taas kerran mukavasta postauksesta :)

nanna said...

Hei, halpaahan tuo vielä oli - maksoin eilen sata (100) euroa auton uusista lampuista ( 2 hehkulamppua ja asennus). Ja nyt mäkin oon h---tin onneton ja autossa ei tätä vauhtia ole varmasti uusia pitäviä nastoja talvella.

Näinkös muuten oikein, että se 20-millinen oli _pyöröpuikko_??? Kummankaan, sen ison tai pienen, päälle ei mielellään istuisi...

Johanna said...

Ja kun vielä lasket paljonko arvosta per käyttökerta lankaa varastoistasi kuluu, niin johan toi yhtälö päättyy lopulta siihen, että sulle suorastaan maksetaan noiden ostamisesta.

Kati E said...

Tää nyt kyl ei liity mihinkään, mutta nanna hyvä, miksi ihmeessä et vaihtanut lamppuja itse? Meillä ostettiin polttimot varaosaliikkeestä ei siis merkkiliikkeestä (ihan samat ne on, hinta on vaan puolet merkkiliikkeen hinnasta!) ja vaihdettiin itse. Jopa MÄ osaan tehdä tuon. :D

nanna said...

Kati: joo, ei tämä enää mitenkään kahvoihin liity. Mutta olisin toki vaihtanut itse/vaihdattanut kenellä tahansa, jos olisi onnistunut. Ne prkl värkit on vaan niin ahtaassa kolossa, että vaihto ei onnistu kotikonstein eikä huoltsikan pojallakaan onnannut. Hommaa kokeili viisi(5) eri miestä, joista vain kaksi on teknisesti rajoittuneita, loput täyspäisiä (+ katsastusmies). Eli ei auttanut kun ottaa lompakko käteen ja maksaa. Taisi kyllä olla vähän blondilisää hinnassa. Paitsi että sainhan samaan hintaan vielä kupin kahvia + lukea 5 vuotta vanhoja Eeva-lehtiä. Eihän se sitten niin kallista olekaan...

nanna said...

Oijoi, riittääpä näköjään noita autoilijan iloja muillakin!
Nyt pitäisi selvittää jostain ensi viikkoa varten, salliiko British Airways ja/tai Heathrown lentokenttä neulepuikkojen kuljetusta käsimatkatavarassa. Ei sinulla sattumalta ole tuoreita kokemuksia?

AnneV said...

Nanna: ei niin mitään havaintoa, mä kun ajan kyseiselle saarelle aina junalla. Mutta taas viimeks Suomesta tullessa käsimatkatavaroissa oli sekä metalli- että bambuvärkkejä eikä turvatarkastuksessa niistä mitään sanottu. Samassa sykkyrässä oli kyllä kännykän ja digikameran laturi, ehkä puikot jotenkin sulautui niiden joukkoon. (ja joojoo, kiellettyähän se on, mutta mun matka kesti vähän vajaat 12 tuntia ja olisin kiipeillyt pitkin matkustamon seiniä, jos ei olis ollu mitään tekemistä. Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon vai miten se meni...)