Wednesday, October 05, 2005

3112

10 comments:

Anonymous said...

Aika..hmm.. miten sen nyt nätisti sanois... eksoottisen näkösiä kenkiä ;)

Vaikka mä olen enemmän sun vähemmän kenkähullu, ni tuommoset taitas kyllä munkin osalta jäädä kauppaan.

neulefriikki said...

Siitä vaan neulomaan avokkaille vaihtopäällisiä, jotka kaiken lisäksi lämmittävät talvipakkasilla...

Pirkko said...

Kivat kurankerääjät :)

AnneV said...

Tää on ny taas mielleyhtymä ihan toiseen asiaan, mutta mä ostin kesällä hätäpäissäni kangaskengät, joissa oli aika korkea korokepohja. Tiedätte kyllä, siis korko-osassa oli vähän niin kuin säkkikankainen pinta. Sitten ne pirulaiset kastui rankkasateessa, ja voi jee kun niistä tuli painavat! Ihan kuin olis tiiliskivet ollu sidottuina jalkoihin.

Niin että paljonkohan neulotut kengät painais märkinä?

Ninni said...

Kiitos taan vaan kuvista. Mä sain niistä hyperventilaatiota, mutta oma on vikani kun sun blogia luen...;)

AnneV said...

Heh, pitäiskö tänne pistää varoitus? "Oletko aivan varma, että haluat ladata tämän neuleblogin? Olethan yli 18-vuotias? Blogin kirjoittaja ei ole vastuussa mahdollisista terveysvaikutuksista, joita kuvien katselu saattaa aiheuttaa."

Susanna said...

ihanat popot :D Tollaset ku panis jalkaan ja menis keekoilemaan hiekkajäätikön reunalle, niin varmaan tulis sossuntädit kyläilemään..

Siitä graffitista, jaan kyllä sun mielipiteen sen langan luonteenlujuudesta, mutta jotenkin kun sitä pyörittelin, se heti sanoi haluavansa reikähuiviksi. Ja sillai sitä oli kiva neuloakin. Isot puikot ja näin, mutta en lähtenyt edes kokeilemaan sileää neuletta sillä. Hienoja muhkeita palmikoita sillä kyllä voisi saada aikaan.

AnneV said...

Umm... hiekkajäätikön? Missä on hiekkajäätikkö? (enkä kysy tätä ollenkaan piruilumielessä - minähän kannatan uusiosanoja, nyt ei vaan sytytä. Vai onko ilmastonmuutos jo noin pahalla tolalla Suomessa?)

Susanna said...

:D hiekkajäätikkö on niinku hiekkalaatikko sitten kun hiekka on jäätynyt, eli varmaan aika pian...

AnneV said...

Ahaa, tosin nyt sä käytät kauheesti semmoisia termejä, jotka on mulle aika hämäriä. Hiekkalaatikko? Joo, kissat käy hiekkalaatikolla. Jäätyä? Hmm. Jäätelö on jäässä, jos sen pitää pakkasessa. Ai juu, se on sitä jos asuu semmoisessa maassa missä on talvella kylmä niin järvet jäätyy... (Hah, kattotaan vaan niin löydän nämä sanat edestäni ja Pelkiassa koetaan tänä talvena ennätyspakkaset.)