Tuesday, October 18, 2005

Ach, Suuria Tunteita. Näitä kattellessa on sitten hyvää aikaa neuloa. Paitti että mulla on viime joulunakin ostettuja ree-vee-reitä kattomatta kun en oo ehtiny.


Oh, be still my beating heart! Watching these and knitting simultaneously would be such merriment... except that there are some DVDs in my shelf which I bought around last Christmas and still haven't found time to watch them.

2 comments:

Sari said...

Pride and Prejudice on mun ehdoton suosikkini! Kirjakin, mutta nimenomaan tuo BBC:n tv-sarja versio. Olen katsonut sen varmaan 20 kertaa. Ensin nauhoitin sen telkkarista kahteen kertaan videolle (täytyyhän sitä olla varmuuskopio). Sitten tilasin sen Amazonista joskus dvd:nä. Nythän sitä myydään Suomessakin suomennettulla tekstillä. Se on HUIPPUHYVÄ!

Mistä muuten olet tuon lemmikkieläin-ristipistokirjan hankkinut? Kannen kuvat ainakin näyttävät tosi kivoilta.

AnneV said...

Aah, Colin! Sen kun sais puettua poropaitaan, sitten laitettua pulloon ja sitten tikulla härnäis... ja se vaan heittelis takaisin niitä nyrkinkokoisia silmäyksiä, joita puolet Y&E:stä on täynnään. Ja bridgetjones on ihan pöljä kun ei ymmärrä hyvän päälle.

Niin se ristipistokirja... se on ostettu ihan kirjakaupasta tällä Lontoon-keikalla. Sisältää noin 30 sivua koiramalleja, 20 s kissoja, sitten on hevosia, liskoja, jyrsijöitä, kaloja ja lintuja. Tekijä on Claire Crompton, jolla on ilmeisesti kätensä pelissä useammassakin ristipistokirjassa ja jopa neuleraamatussa. Kuviot on kaikki varsin pieniä, eli niitä voi napsia vaikka kortteihin, koiran lelulaukkuihin tai makupalarasiaan (näitä pikkuprojekteja on myös esitelty kirjassa).