Friday, October 21, 2005

Habun erikoislankoja, pakko on kokeilla ihan uteliaisuuttaan. Materiaalit on lievästi sanoen vaihtelevia. Valkoinen on puhdasta silkkiä, musta on silkin ja teräksen sekoitetta. Ei siis mitään sateessa pidettävää. Sitten alempana on Texere Yarnsin nimenomaan värjäykseen tarkoitettuja lankoja, villa- ja silkkikuituja ja noita ihme nöppäreitä voi sitten käyttää huovutuksessa, langan kehräyksessä tai muussa askartelussa. Alimmassa kuvassa on valmiiksi lajiteltuja lankanäytteitä, joita voi kans värjätä sydämensä kyllyydestä. Toisessa lajitelmassa on kasvi- ja toisessa eläinkuituja.







On the top: special and luxurious Habu yarns, made of such interesting materials that I just had to buy some. There's some pure silk, and the black cone contains several hundreds of meters of silk/steel mixture. I can hardly wait, although I may not have been the brightest of ideas to buy such yarn and take it to the rainy Belgium. - Then there's a selection of Texere yarns, especially suitable for dyeing. Again, some silk and wool yarns and fibers, and I'm really looking forward to getting my hands on the tiny blubbery wool thingies which can be used when felting, spinning or making paper. Woo-hoo! Oh yes, and then there were these two bags of preselected yarns, one containing yarns of animal origin, the other is completely made of plants.

3 comments:

KirsiÄr said...

Terässilkkilanka näyttää tutulta. Olisikohan sama asia, jos kutois patapataa?

AnneV said...

Mmm, ihana ajatus. Sitten vois mennä paita päällä suihkuun, heittää vaan vähän saippuaa kehiin ja hieroa selkänsä suihkukopin seinämiin. Kyllämeinaan lähtis finnit!

Unknown said...

o7z06v9t09 e5y12d3c84 u7u45y0f52 q6s48f5t87 f5l00a7c66 p4g04g3d98