Saturday, October 22, 2005

Blogitissuttelua ja mitä siitä seuraa

Tissutteleva bloggaaja iskee jälleen! Jos tämän päivän entry näyttää vähän kyseenalaiselta, sen voi hyvinkin laittaa näiden punkkupullojen tiliin. Tän *täytyy* olla hyvää viiniä, ainakin nimestä päätellen.

(Ja älkää sitten ihmetelkö, kun lauantainen postaus häviää vähäksi aikaa. Loimi on siirtymässä uuteen kotiinsa perjantaina, ja vaikka todennäköisyys on aika pieni, en halua saajan näkevän kuvia etukäteen. Palautan sitten aikanaan.)

3 comments:

Ziina said...

niin onko se lääke tuollaiseen vaivaan vai aiheuttaako se sellaisen? eih, ole kiltti äläkä kerro...

Karoliina said...

Siis kumpi on syy vai seuraus? Joitko ensin viinit vai designasitko katin kuteet ensin? Koita nyt hyvä ihminen keksiä itsellesi tekemistä ;).

AnneV said...

No näitähän on kaksi pulloa, eli ensimmäinen aiheuttaa jotakin ja toinen sitten vissiin parantaa sen.

Juu, tekemisen puutettahan täällä onkin ilmassa. Nääs-nääs, mitäköhän alkais? Ihan vakavissani jo tuossa yks päivä suunnittelin, että vois ottaa pari kuukautta virkavapaata (ittensätoteuttamisvapaata), mutta sitten taas yks ihminen meidän tiimistä sairastui ja me loput oltiin sen verran lujilla, että vielä yhen poisjääminen töistä ei olis suotavaa. On se jännä, kun neljälle ihmiselle on just sopivasti (tai vähän liian vähän) töitä, mutta sitku yks on kipeenä tai lomalla, sitten taas muiden pitää pysyä terveinä.