Wednesday, October 05, 2005

Viva Colonia!

Does this ever happen to you guys: you take some photos and plan to show them in your blog. First there's no time to do that, and afterwards other things and ideas just take over. Occasionally the photos cross your mind, but the time is never right to show them.

This is what happened with these photos taken at the Hobby & Handarbeit fair in Cologne last March. Yes. March. It would have been a great opportunity to show you some early ideas for this winter's knitting but it never happened. It's now or never - we are in October already.

So, last night when I spotted them on my computer, I just started to feed them to Hello program... and it took ages to get them in. My original plan was to just add them all and then reorganise them in the colours of a rainbow. Yeah. Nice plan, but it took too much time, I just had to go to work before I'd had the chance to define them as 'drafts' in Blogger. And then people started writing comments, which is nice, of course, but if the photos are organised now, the comments will be lost. Oh, what the heck. The photos are there, they aren't that gorgeous anyway. Just take a look and then we'll move forward. New adventures ahead!

Käykö kenellekään muulle koskaan näin? Kameraan kertyy kuvia sellaista tahtia, että vanhat suunnitelmat hautautuu uusien alle. Tai jos ensin ei ole aikaa laittaa jotain kuvia näkyville, niin sitten ne ei taas muka sovikaan silloisiin suunnitelmiin tai teemoihin (jos hämäriä sellaisia joskus mielessä oliskin).

Tälle kuvasarjalle kävi just noin. Ne on otettu Kölnissä Hobby & Handarbeit -messuilla viime maaliskuussa. Kyllä. Maaliskuussa. Olis ollu kiva näyttää teille talvimuotikuvia heti tuoreeltaan, mutta eipä sitten tullut näytettyä. Niin ja loppukesästä/alkusyksystä tarjosin näitä Ullaan, mutta Ulla ei koskaan vastannut mulle. Nyt sitten jälkikäteen luin, että joitain viestejä oli ehkä hävinnyt jonnekin palveluntarjoajan vaihtuessa. Mä vaan luulin, että Ulla ei oo näistä kiinnostunut.

Eilen illalla rupesin sitten ampumaan kuvia Hellon avulla blogiin. Siinä sitä ilta vierähti - ja iso osa tätä aamuakin. Alkuperäinen suunnitelma oli ampua ensin kaikki kuvat blogiin ja järjestää ne sitten väriteemoittain liukuviksi. En vaan millään ehtinyt muuttaa postauksia luonnoksiksi ennen kuin oli ihan pakko lähteä töihin, ja päivän aikana kansa alkoikin kirjoittaa kommenttejaan... mikä on tietysti ihan mukava asia, mutta sen jälkeen ei postauksia oikein voi enää muotoilla. Tai siis sitten lähtee kommentit veks. Ääh, anti olla. Ei nää nyt mitään taidekuvia olleet alun perinkään, joten olkoot nyt tuommoisenaan esillä ja syöksytään taas kohti uusia seikkailuja.

3111

No comments: