Friday, October 21, 2005

Bambulankaa, Piikun villakuitua ja ihanohuita puikkoja. Ai kauheeta, ihan kuin varalyijyllä neulois. Paksuudet on 0,8 ja 1,0 mm, ja vieressä näkyvä kapula on 2,5 mm:n bambupuikko.
What do we have here? Some bamboo yarn, Finnish wool and ultrathin knitting needles - it's like knitting with some extra lead you normally put into a pencil. For comparison, the dark metal ones are 0.8 and 1.0 millimeters, and the bamboo needle right next to them is size 2.5 mm - and it looks like a log.

3 comments:

nanna said...

Olipas melkoiset ostokset, jos kaikki nuo kirjatkin kuuluvat mukaan! Ilmeisesti olet nyt sitten hassahtanut vanhoihin pitseihin (ei sentään arsenikkiin)? Ohuenohuet puikot näyttävät aika huimilta.

derea said...

0,8 puikot! Musta jo 2 puikoilla on vaikea neuloa! Luulisi, että on aika hankalaa noilla alle millin paksuisilla puikoilla :O

AnneV said...

Niin mutta kamera lisää viisi kiloa! (kai tää pätee myös ostoksiin?) Lisäksi haluaisin huomauttaa, että ainakin syyskuun ajan olen pidättäytynyt isommista ostoksista. Meinasin kehystää Visa-erittelynkin; ikinä ei oo ollu näin vähän luottokorttiostoksia. Laskussa näkyy 2,60€ lentokentän pysäköintimaksua ja jotain 60 euroo, kun luottokortiton kollega tilas mun kortilla ittelleen lipun balettiin ja maksoi mulle sitten käteisellä. Ja kaikki olivat tyytyväisiä.

Derea: hehee, kukas on sanonut että elämän pitäis olla helppoa? Ei vaan, mua pelottaa tai ihmetyttää myös se, että mistäs löytyy tuollaiseen neulomiseen sopivaa lankaa. Linkkilistalta kannattaa tsekata Bugknits, ne vasta pienillä puikoilla on tehty!