Sunday, October 09, 2005

Kolmiohuivi - tehty noin kymmenen vuotta sitten silloiselta työkaverilta saadusta langasta. Hassu väri näin talven tullen, mutta eiköhän tätä tule pidettyä kesän viileinä iltoina. Jos silloin vaikka olis ihminen edes vähän ruskettunut (ja tätä minä kutsun optimismiksi - ollaan lokakuussa ja joku ajattelee jo ensi vuoden kesää).This is made of some old Italian mohair mix which I got from an ex-colleague more than 10 years ago. It's been lurking in the closet until now, and I'm already looking forward to next summer and wearing it when I'm at least a bit tanned (that's what I call optimism: we're barely in October and someone is thinking of next summer).

3 comments:

KristiinaS. said...

Ihana, kaunis kuvio:)

KirsiÄr said...

Tälle yksilölle teki blokkaus terää. Siis onhan tämä se sama huivi, joka sulla on ollut Treen tapaamisissa mukana? Kaunis.

AnneV said...

Blokattu on olan takaa. Ensin iltajumppa ja sitten aamuverryttely perään. Ilmeisesti mä en yleensä henno revitellä näitä tarpeeks, mutta tätä oli vähän pakko kun olis muuten ollu liian pieni. Juu, varmaan vilahti kesällä jossain, tosin ehdin senkin aloituksen purkaa ja ottaa uusiksi parikin kertaa loman aikana. Samaa lankaa on vielä jossain mintunvihreänä. Mitäs jos ottais ja värjäis sen? Täällä kuulkaa kohta taas väripadat kiehuu ja porisee.