Saturday, June 04, 2005

The frame is ready. So is the cross stich project.

Nyt on sitten kehykset ostettuna ja ristipistotyö valmiina kehystettäväksi.

Yesterday I was going through some stuff here at home and I found this. I so enjoy cross stitching. (and in case you're wondering: the stain in the upper left corner was caused by a bloody bird. I was just about to finish this thing, I left it on my terrace for three minutes maximum, went inside for a drink. When I got back, I realised that a bird had left her mark on the canvas. That's why this was never framed. I should come up with some ideas for covering that stain, it does not wash away.)

Pengoin eilen kotosalla paikkoja kun halusin varmistaa, ettei mulla sattumalta olis jo sopivankokoista kehystä ostettuna. Löytyi tämmöinen iiihana ristipistotyö. (ja jos satutte ihmettelemään, niin vasemman yläkulman pienen tahran aiheutti kirottu pikkulintu. Tästä on jo vuosia aikaa, mutta muistan elävästi kun istuin terassilla pistoilemassa, työ oli just valmistumassa. Jätin sen hetkeksi pöydälle ja kävin sisällä hakemassa juotavaa. Sillä aikaa pikkulintu oli kakkinut työn päälle. Prkl. Sen takia tätä ei oo koskaan kehystetty. Pitäis keksiä jokin konsti peittää toi tahra, pesemällä se ei lähde.)


And now, if you excuse me, I'm off to the local post office to enjoy the marvellous service there. The gift for my fourth SNF is finally finished, blocked and all, and I want to have it sent out today. Byeee!

SPY4:n lahja on vihdostaviimein valmis, päätelty ja höyrytetty, keitetty ja kaltattu, joten on aika mennä taas ilahduttamaan postitoimiston poikia. Haluan saada sen reissuun heti tänään; miten pääsikin näin viivästymään. Ja sitten kohti uusia seikkailuja.

8 comments:

Kati E said...

Hmmm... toi sun uusi työ, se on se bags ja heaven tai jtn sinnepäin. Olethan huomannut, että samassa sarjassa on myös kenkätaivas? :D

Anonymous said...

Tuohon ristipistotyöhön voisi tehdä kukkien ympärille pieniä mustia kärpäsiä - kukkien ympärillähän usein lentelee jotain önnejä - tai yhden kukkaan tulossa olevan mehiläisen tms.
Kaunis ristipistotyö!

Paula

AnneV said...

Kati: EEEEIII! Sano, että sinäkin narrasit! Sano, ettei sellaista mallia oikeesti ole! Sano! Mä en kestä, jos pitää semmoinenkin vielä pistellä. Näitten laukkujen kans menee jo ikä ja terveys. Joo, Handbag Heaven on tän nimi ja se jotenkin kosketti mun sydäntä ;-)

Paula: kiitos, hyvä idea. Mä olin kaavaillut sinne ylimääräistä vihreää lehteä, mutta se olis vähän vaikea toteuttaa, kun noi yksityiskohdat on jo ommeltu. Millään en viittis purkaa jo tehtyä. Mutta tosiaan strategisesti sijoitettu kärpänen peittäis tahran. Tai hämähäkki!!! Kauhee karvainen tarantella tasapainottamaan tätä ylenpalttista öklöä vaaleanpunaisuutta. (kuten ehkä huomaatte, mä en ole mikään suuri ristipistofani vaikka niitä satunnaisesti teenkin. Mikä ihme on saanut mut ostamaan atsaleamallin? Auts, yhtäkkiä tuli mieleen, että en kai mä ole saanut tätä lahjaksi? Perun kaikki pyhät puheeni.)

Anonymous said...

Joo, hämiksen voisi vielä pistää kutomaan seittiä/riippumaan seitistä ja sitten voi sanoa, että kuten näkyy, tämän tekemiseen meni pitkä aika. Voithan antaa sen edelleen lahjaksi. Tai vaikka myyjäisiin palkinnoksi.
Paula

AnneV said...

Hahhaa, joo! Enkä olis yhtään yllättynyt, jos siinä olis jo nyt jonkinlainen seitti päällä. Muuten, katsoin jostain syystä vasta tänään tarkemmin tuota auringonkukkamallia. Jotenkin näyttäis siltä, että sen keskelle on ympätty joku kullanvärinen ötökkä, kärpänen tai joku. Siinähän olis helppo ratkaisu. Nyt kun tarvikepakkaus vielä tulis Ameriikasta, niin pääsis sitä tutkimaan tarkemmin. (tosin paketti menee mulle suoraan Suomeen, joten en ihan lähiaikoina saa sitä kynsiini.)

Enkä mä ollut ihan tosissani sen lahjaksi saamisen kanssa. Nyt kun tarkemmin mietin asiaa, olen ilmeisesti ostanut sen joskus johonkin tylsään reissuun lähtiessä, kun ei muutakaan ole siihen hätään löytynyt.

Hitsi, myyjäisetkin olis hyvä idea. Jos vaikka sattuis joskus muuttamaan, silloin olis ainakin järkevää pistää joku garage sale pystyyn, ettei tarttis kuljettaa kaikkea roinaa mukanaan.

Kati E said...

Anne, mä en huijannut. Nyt vaan en löydä sitä tähän hätään, sitä mallia siis. :S

AnneV said...

Kati: jos joskus löytyy, niin muistathan minua sitten? Kenkämalleja on kyllä joillakin valmistajilla, mutta samaa sarjaa en oo nähny - katsoin myös valmistajan nettisivuilta, tosin siellä ei kovin vanhoja malleja taida enää näkyä. Taitaa olla parasta, että ollaan ihan hissuksiin. Joka tietoa lisää, se tuskaa lisää tässäkin asiassa.

Kati E said...

Siis mä olen ihan varma, että oon nähnyt sellasen. Tosin en nyt enää mene vannomaan, että olis sama valmistaja, mutta se oli samanlainen suorakaide ja siinä oli kenkiä. Sopis musta hyvin yhteen sen laukkutaivaan kanssa. Ja muistan kyllä. :D