Monday, June 13, 2005

No words are needed here.

5 comments:

Marjut said...

Ihan niinkuin meidän Frank pentuna... Oiiiiiii!

Johanna K said...

Tää on ihan järkyttävän suloinen kaveri, vähän kyllä edesvastuutonta laittaa tällaisia houkutuskuvia näkyviin... Mua ei kyllä helposti huijata, just viime kesänä otettiin tuollainen pieni viaton karvakerä ja nyt se on varmaan 10 kiloinen rontti joka öisin harjoittelee mun varpaiden kanssa hiirimetsästystä. (Näki muuten viikonloppuna mökillä elämänsä ensimmäisen oikean hiiren, kun vanhempi kissakaveri toi näytille ja tämä nuorimmainen pelästyi kauhiasti.)

AnneV said...

Heh, se meidän jo mainittu Misu-kolli ei kans oikein päässyt hiirestyksestä tolkun päälle. Mökilläkin kun oltiin, se kahlasi matalassa rantavedessä ja pyydysti sieltä puolimätiä lumpeenlehtiä. Ihan höhlä kissa oli, kävi mun kanssa saunassakin.

Johanna K said...

Meidän molemmat kissat ja edesmennyt kolmaskin ovat kaikki harrastaneet saunomista. Nuorimmaiselle kelpaa vain kaupungin sähkölämmitteinen sauna, vanhempi vannoo puolestaan mökin kestolämmitteiseen tunnelmaan.

Kyllä noiden kissojen kanssa on saanut tottua näkemään jos jonkinlaista. Tänäänkin tuo teini-ikäinen sisäkissa näkyi tepsuttelemassa tyynesti pihalla kukkia haistellen. Ei harmainta aavistusta mistä ja miten se oli itsensä sinne keplotellut.

Cécile said...

ils sont super migons ces petits chats !