Wednesday, June 22, 2005

Just a reminder - Muistutan vaan että

Any day now someone will be the 50,000th visitor in this blog, and I have a small surprise waiting for that person. If you see that the counter at the bottom of this page has hit 50,000 when you come here, please leave a comment or contact me via e-mail.

Tarkkailkaapas sivun lopussa näkyvää kävijälaskuria. Luvassa on pieni yllätys sille, jonka kohdalla näkyviin pyörähtää tasalukema 50000. Jos se siis satut olemaan juuri sinä, ole hyvä ja jätä yhteystietosi kommentteihin tai ota yhteyttä suoraan sähköpostilla.

2 comments:

Ziina said...

no jos minä viitsisin neljäsataa kertaa käydä sivuillasi niin sitten kait saisin palkinnon, ainakin ahkeruudesta.katsotaan...

AnneV said...

Heh, pitää vissiin ottaa käyttöön lisäkategorioita. On muuten selvästi hiljentynyt viime päivinä, kyllä juhannus näköjään vaikuttaa yllättävän paljon. Me vaan täällä ei tiedetä semmottista juhlapyhistä yhtään mittään, töissä vaan istutaan. Ei silti, sen puolesta ei ole mitään valittamista, koska täällä on olo kaikkein mukavinta. Ulkona on ihan järjetön helle, toimistossa viileät 21 astetta. Tänä aamuna kun lähdin töihin, oli jo 26,5 astetta mittarissa. Mihin ehtiikään nousta päivän aikana.