Tuesday, September 13, 2005

...vai väittääkö joku vastaan? Miss International Rumasukka tulee tässä:

11 comments:

Liinu said...

Söpöläinen :)

KirsiÄr said...

No jopasjopas. Samaan aikaan pohjoisella ulottuvuudella tää oikein etsimällä etsi itseraidoittuvaa sukkalankaa, mutta ei täällä sellaisia. Ehkä joku ympäristönormi kieltää myynnin.

Kati E said...

Herranjestas. Tuon muun vielä sietäisin mutta kellertävää ja turkoosia samassa? Nou tänks. Jompi kumpi vaan.

Stricker said...

No joo, ei nuo kyllä mustakaan ihan kaikkein parhaat yhdistelmät ole, mutta sitä mä vaan kysyn, että miksi kaikki yrittää noista ulkomaisista (tai osaan suomalaisistakaan )itseraidoittuvista sukista tuolla joustinneuleella vartta, kun se ei ainakaan mun mielestä yksinkertaisesti sovi niihin kuin tosi harvoin!?! Suomessahan tunnutaan tekevän sukat perinteisesti noin, mutta täällä maailmalla näkee tosi harvoin sellaista. Joko ihan vaan muutama kerros joustinta ylös ja sitten tasaista tai suoraan joku kuvio. Esim. Broadrippple näyttää loistavalta raitalangoista ja Mermaid on myös aika hauska raitalangoilla.

AnneV said...

Tästä saattaakin sukeutua mielenkiintoinen keskustelu.

Taas kerran yksi kamera valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Oikeesti toi ei oo noin kirkas turkoosi, vaan semmoinen jännä haalea petrolinsininen. Vai miksiköhän sitä sanoisi? Englanniksi on olemassa väri nimeltä 'teal', tää on hyvin lähellä sitä.

Ja sitten mallipohdintoihin. Mun täytyy sanoa, että sukat on mulle lähinnä verrattavissa roskaruokaan. Sitä käytetään silloin kun ei muuta ole saatavilla tai ei huvita kokkailla/kikkailla. Työmatkoilla pitää olla kaiken varalta jotain tekemistä, jos vaikka juututaan ruuhkaan, eikä siinä aamuhämärissä mitään lennokkaita malleja pysty kehittelemään tai neulomaan. When in doubt, neulo sukat. Vaikka sitten silmät kiinni.

Ja sitten tuosta luterilaisesta perussukkamallista. Jos mä jotain vihaan-vihaan-vihaan, niin lörpöttäviä sukkia, sen takia haluan niihin ehdottomasti resorin. (Vaikka en itte kyseisiä sukkia koskaan edes pitäisi, heh. Minähän hiihtelen talvella 14-asteisessa kämpässänikin paljain jaloin, vaikka sitten tassut jäätyis lattiaan kiinni.)

Eiku ihan oikeesti, sukkien kauneus ei oo mulle mitenkään tärkeetä. Hyvä että tuli puheeksi, sitä vois ehkä laajentaa tajuntaansa ja kokeilla ihan piruuttaan jotain "nättiäkin". mallia. Mutta jalkaani en niitä kyllä laita!

Stricker said...

Mulla ei sukat lörpötä ilman resoriakaan, mutta mä kudonkin nykyisin omat sukkani 39-jalkaan eikä-mihinkään-ihan-ohueen pohkeeseen 2,5 puikoilla aika tiukkaan vielä ja 56 silmukalla. Ja eihän sitä tosiaankaan tartte sukkia käyttää jos ei halua eikä niitä tehdäkkään, mä vaan tykkään pitää ohuita villasukkia tai puuvillasukkia melkein kesät talvet :-).

Näin me kutojat ollaan erilaisia ja se on hyvä se.

Minna said...

Voidaan vain kysyä, mitä saksalaisen sukkainsinöörin mielessä liikkuu... Mä luulen, että ne on ehkä värisokeita.

Mielitty said...

Minä kyllä tykkään noista väreistä. Toisaalta itse tykkäänkin kummallisista väriyhdistelmistä. Nyt valmistumassa jäätelösukat. Blogissa niistäkin kuva.

KirsiÄr said...

Minäkään en tykkää löysistä sukista. Jos haluan jotain väljää, käytän jalkarättejä tai muovipusseja (molemipia kokeiltu retkiolosuhteissa). Uskon, että resori on Suomessa kehittynyt sukanvarsistandardiksi ihan käytännön syistä: kumiteräsaapikkaan ja lapikkaan syleilyssä vain kaikkein kestävimmät ovat selviytyneet.

AnneV said...

Eikä se riitä, että se on ruma. Nyt sukka (tai siis minä) on aiheuttanut melkein kansainvälisen konfliktin. Neuloin taas yhdessä julmetun tylsässä kokouksessa, joka kesti melkein kaksi tuntia, ja sen jälkeen kuulemma muutama kollega meni valittamaan minusta pomolle. "Ei se kuuntele, ei se kunnioita muita, miten se kehtaa. Kyllä pitäis sopeutua Belgiaan, kyllä on huonoa käytöstä."

Hmm. Siellä mistä minä tulen on huonompaa käytöstä puhua toisista selän takana. Ans kattoo, miten pomo reagoi. Hän nimittäin on kuulemma neulonut omat opiskeluaikansa luennot läpeensä ja pystyy myös paremmin keskittymään kun tekee käsillään jotakin. Silmäkkäin nää ihmiset ei todellakaan tule mulle mitään sanomaan, mä en sen kummemmin tunne heitä eikä he minua.

Kunnia meni mutta maine kasvoi.

KirsiÄr said...

Meinaakko, että jos olisi ollut nätimpi sukka, olisi konflikti vältetty?