Sunday, September 11, 2005

Once again the camera is playing havoc, in real life the colours are much more similar. It's been a while since I've shown any new shoes here. Also, this yarn has gone through a metamorphosis:

Kameralla on taas ihan omat värimääritykset menossa, oikeesti nää näyttää enemmän samansävyisiltä. -Siitä onkin muuten aikaa, kun blogissa on viimeks esitelty uusia kenkiä. Lanka puolestaan on jo löytänyt uuden olomuodon.

Let's use this drill and go and see what the Chinese are up to!

Siitä tuli tämmöinen poranterä! Käydäänkö vilkaisemassa, mitä Kiinaan kuuluu?

3 comments:

nanna said...

Iiiihanat kengät ja huivi! Eilen just käveli yksi tuollainen kiärylehuivi Stockalla vastaan ja mietin, että jopas nyt, tuollainen pitäisi saada. Sulla on vielä kivempi. Ja että Peluchea vielä löytyy jostain? Mulla on siitä beige kaulurihuivi, joka näyttää siltä kuin jos Teddykarhu Tarvainen olisi saanut uuden elämän :-(

Kati E said...

Jassåå, sullakin näkyy olevan tuollanen kiemuramato kotona. :D No, ne on suurta muotia ainakin täällä kaukana kylmässä pohjoisessa tänä talvena.

AnneV said...

Joo, madoissa löytyy... Laitoin vähän enemmän kierrettä kuin alkuperäisessä mallissa oli, ja lankakin on sen verran jäpäkkää, että kierteet pysyy siinä tosi hyvin. En olis missään nimessä halunnut semmoista luirua, joka on Scarf Stylessä.

Heh, sanotaan Tampereen Aili Jokisesta mitä sanotaan, niin Peluchea ainaski oli saatavilla, on varmaan vielä muutamaksi vuodeksi.