Sunday, September 11, 2005

Silk fibers, bought at the crafts fair in Helsinki which I visited last weekend. And can you believe it, these 30 grams were my only purchases there. Honestly!

When looking back at the past week, it's been a busy one but also rather productive considering the long working hours I've put in, trying to catch up for the days I spent in Finland. And talk about spending, let's see what I've bought in the past seven days, but not only bought, made and finished too. Ta-dah, let's have a small cavalcade.
Tässä tulee vielä kiitokset ja terveiset kaikille teille, jotka tapasin messuilla viime viikon lauantaina ja Tampereen neuletapaamisessa maanantaina! Mukavasti oli porukkaa koolla; harmi vaan, että aikaa on aina liian vähän, kaikkien kanssa ei millään ehdi jutella.

Tampereen tapaamisesta pieni anekdootti. Joku esitti mulle kysymyksen, ostinko messuilta mitään... ja sitten koko pöytäseurue hörähti nauruun. Mutta kylläpä hiljenivät, kun näytin ainoat ostokseni: kolme 10 gramman pussillista silkkikuituja, joita voi käyttää huovutuksessa tai kehrätä villan sekaan tai mitä nyt keksiikin niistä rakennella. -- On muuten ollut tässä hieman kiireinen viikko. Töissä oli parin lomapäivän aikana kertynyt jo aikamoinen rästipino, jota olen nyt sitten yrittänyt tappaa. Kummasti silti viikon aikana olen ehtinyt jahdata lisää lankaa ja tehdäkin siitä jo jotakin, puhumattakaan sitten muista shoppailukohteista. Heitetääs peliin pieni viikkokatsaus - tämmöttis on matkaan tarttunut tai käsissä syntynyt:

No comments: