Sunday, September 11, 2005

Wanted: In a previous post Nanna suggested I should try whether I'd change my opinion on Graffiti if it was sprayed with a pleasant fragrance. I don't know about that, but this reminds me of a 'missing link'. I just love this scent, DKNY Be Delicious, and earlier in the summer I saw its EdT being sold in four tiny round bottles. I didn't buy it then because I had just started the summer holiday, I thought I'd buy it on the way back. Just guess whether it was available then. So, if anyone spots a package of 4 bottles, please buy it and I'll pay you back.

Luckily I found some products at the airport - this concludes the list of 'didn't have these last week'.


Etsintäkuulutus: Tuossa edellisessä kohdassa Nanna ehdotti, että pitäis roiskia Graffitiin jotain haisulittia, josko se tekis langasta miellyttävämpää. Suvaitsen vähän epäillä, mutta käytetään tätä nyt aasinsiltana tähän aiheeseen. Mä sitten tykkään tästä tuoksusta, DKNY Be Delicious. Kesäloman alkaessa satuin näkemään pakkauksen, jossa oli neljä miniatyyripulloa tätä samaa, mutten ostanut kun olin siinä vaiheessa vasta aloittanut loman ja menossa vähän niin kuin väärään suuntaan. Aattelin ostaa kotio palatessa, mutta eihän niitä enää silloin ollut. Nyt on sitten ratsattu useampi myymälä neljällä lentokentällä, mutta ei missään ole semmosia enää. Siis jos joku teistä löytää semmoisen pakkauksen, jossa on neljä pientä pyöreää hajuvesipulloa (siis samanlaisia kuin tuo oikeanpuolimmainen mutta minikokoisia), niin ostakaa pois kuleksimasta, mä lunastan sen kyllä.

Onneks jotain puteleita sentään löytyi, ettei tullu paha mieli. Päätän siis tähän listaukseni viikon aikana kertyneestä ryönästä.

2 comments:

KirsiÄr said...

Näihin ostosesittelyihin voisi lisätä muuten jonkun varastointikoodin, niin tietäis, mistä tavaraa alkaa etsiä kun sen aika tulee (ei sitä turhaan ole joskus nuorna tyttönä varastomiestä vikitelty).

AnneV said...

Voi kun tietäisitte... Tai ehkä on sittenkin parempi, että ette tiedä.