Sunday, September 11, 2005

Ensivaikutelma äiskän kissasta mököttämässä sohvan alla.

5 comments:

Siniset Silmukat said...

Voi Wilma! Onpas hauska kissa! Meilläkin asustaa kissa nimeltään Vilma, mutta yksinkertaisella V:llä.

Marjut said...

Oiiii... Mitä pienempi kori, sitä enemmän kissat tykkää. :) Rapsutuksia Wilmalle!

AnneV said...

SS: Joo, toi tuplavee on vähän niin kuin vitsi. Jossain vaiheessa se muka reagoi Wilma-nimeen paremmin kuin tavalliseen Vilmaan. Välillä kokeillaan myös Hilmaa, Viltsua, Vilttitossua ja Viiperöä.

Ja korista: alun perin siellä oli myös äiskän käsityö, siis useimmiten sukantekele ja sukkapuikot tietysti tököttämässä pystyssä. Sitten kun Viltsu osoitti koriin kiinnostusta, äiti tyhjensi sen välittömästi ja antoi kissan huseerata siellä kaikessa rauhassa. Kai mun pitäis tehä sille joululahjaksi joku huovutettu lämmin pesäviritelmä.

Niina said...

Hmm...en mä tiedä kannattaako.
Kissat kun on niin venkaleita, että ei ne välttämättä tykkää vartavasten tehdyistä jutuista (kokemusta on). Tai sitten ainakin kannattaa ensin käyttää siellä käsityötarvikkeita että kissa harhaantuu luulemaan sitä uudeksi käsityökoriksi jonka jälkeen sitä kohtaan voi ruveta osoittamaan mielenkiintoa...

nanna said...

Joo, ei ne mene niille vartavasten hankittuihin koreihin. Tai muihinkaan paikkoihin, jotka on kissoille tarkoitettu. Meidän pölvästi ei edes oikein tajua pehmeiden nukkumapaikkojen päälle, vaan nukkuu lattialla x-asennossa. Tai sitten onnistuu täyttämään vähintäänkin 3/4 satakahdeksankymmentäsenttisestä sängystä.